|
 

Digitalitzar la factura de l'aigua contribueix a la investigació del coronavirus

Dimarts, 5 de maig de 2020 a les 17:25
  • L’empresa de subministrament destinarà un euro a la campanya #JoEmCorono per cada usuari o usuària que passi a rebre la factura per correu electrònic en comptes d’en paper

Aigües de Sant Vicenç dels Horts ha endegat una iniciativa per tal de finançar les investigacions mèdiques sobre el coronavirus, i contribuir així a trobar una vacuna contra la malaltia que provoca. Per cada usuari o usuària que passi a rebre la factura de l’aigua per correu electrònic en comptes de per correu postal, l’empresa destinarà un euro a la campanya #JoEmCorono, un assaig clínic liderat per equips investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

D'aquesta manera, l’empresa de subministrament vol contribuir en la lluita contra la Covid-19 promovent la col·laboració de la ciutadania amb una iniciativa líder a la qual ja s’han sumat milers d’empreses i persones. A més, aquesta mesura té com a objectiu conscienciar sobre el respecte al medi ambient, promovent hàbits sostenibles i reduint el malbaratament de paper.

Per sol·licitar la factura digitalment, s’ha d’accedir a aquest enllaç

Last update 05.05.2020 | 17:27