|
 

L'Ajuntament elabora un programa de rutes saludables per fer a peu durant la fase 0 de desconfinament

Dimarts, 5 de maig de 2020 a les 18:23

. Només es pot sortir un cop al dia i en les franges horàries indicades per les autoritats

. El Consistori fa una crida a la responsabilitat perquè es respecti la distància social i s’evitin les aglomeracions

 

L’Ajuntament ha elaborat un programa de rutes saludables, pensades perquè les puguin fer a peu els vicentins i les vicentines dels diferents barris. Es poden fer passejant (un cop al dia i màxim a 1 km de distància de casa) o bé corrent (un cop al dia i sempre dins del municipi). L’objectiu és facilitar rutes a tots els barris i evitar les aglomeracions al riu o a determinades zones de muntanya.

Consulteu aquí la llista de rutes , on es detallen els recorreguts amb els diferents nivells d’intensitat. Aquesta llista es preveu ampliar amb d’altres espais del municipi com ara la zona per a vianants de Vila Vella, el polígon industrial del Molí dels Frares i el polígon industrial de la Barruana.

Consulteu aquí les franges horàries per col·lectius .

Exercici físic amb precaució

L’Ajuntament recorda que cal recuperar l’activitat esportiva de manera gradual, especialment en el cas d’aquelles persones sense un hàbit esportiu freqüent, tot evitant l’alta intensitat.

El regidor d’Esports, Xavi Gómez , fa una crida “a la responsabilitat de tots els vicentins i les vicentines perquè segueixin en tot moment les indicacions de les autoritats, especialment les franges horàries, la distància social de 2 metres i el rentat de mans amb aigua i sabó o solucions hidroalcohòliques ”. El també regidor de Promoció Econòmica ha insistit en què “no es pot abaixar la guàrdia en cap de les fases de desconfinament, perquè ens hi juguem la salut i també la reactivació de l’economia ”.

Les persones que facin les rutes passejant, poden calcular el màxim d’1 km de distància respecte de casa seva a través d’aquesta eina: https://1km.geomatico.es

 

Last update 15.05.2020 | 10:41