|
 

Els instituts vicentins fan portes obertes virtuals

Dimecres, 6 de maig de 2020 a les 11:01
  • Els centres educatius aprofiten la xarxa per explicar els seus projectes formatius. Vídeos, preguntes freqüents, telèfons o correus electrònics de contacte són algunes de les fórmules escollides per donar-se conèixer.

El confinament va arribar quan tot just acabava de començar la temporada de jornades de portes obertes als centres educatius, una cita esperada per famílies i alumnes que el curs vinent començaran a anar a l’escola o canviaran d’etapa formativa. Tot i les limitacions actuals, els centres educatius de Sant Vicenç dels Horts treballen per mostrar a famílies i futurs alumnes les característiques de les diferents escoles i instituts.

En el cas dels instituts, els tres centres han optat per traslladar als seus webs les portes obertes, amb explicacions detallades del que famílies i futurs alumnes haurien pogut conèixer en les visites presencials. La resta de centres educatius també faciliten a la xarxa informació de les respectives escoles.

La regidora d’Educació, Patricia Higueras, destaca “la gran feina que fan els equips docents en una situació tan complicada com la que vivim” i agraeix “la flexibilitat i la capacitat d’adaptació que demostren cada dia per atendre la comunitat educativa, tant l’actual com la del curs vinent” . A més recorda als centres “que l’Ajuntament es troba en tot moment al costat de la comunitat educativa per sortir endavant, amb més força, d’aquesta crisi sanitària” .

Oficina Municipal d’Escolarització telemàtica

De la seva banda, l’Ajuntament també té en marxa l’atenció telemàtica de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME). De moment, a l’espera que la Generalitat confirmi quan començarà la preinscripció escolar, l’activitat de l’OME se centra en la resolució de consultes ciutadanes i pròximament facilitarà la cita prèvia per fer la preinscripció a les escoles bressol municipals. De moment, tampoc hi ha data prevista.

Les consultes a l’OME es poden adreçar a:

educacio@svh.cat

93 656 98 26, de 9.30 a 13.30 h

Al següent llistat podeu seguir les portes obertes virtuals que fan els diferents centres i consultar els seus webs:

 

 

 

 

 

Last update 07.05.2020 | 12:27