|
 

L'Ajuntament posa a disposició del comerç vicentí una plataforma de venda en línia

Dijous, 7 de maig de 2020 a les 14:36

· Es diu ‘SVH a prop’ i permetrà a la ciutadania fer comandes de diferents serveis i productes

· Ja és obert el període d’inscripció perquè les botigues es puguin adherir a aquesta nova eina que facilitarà arribar a més clients i clientes

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts posa a disposició del comerç vicentí una plataforma de venda en línia. La ciutadania podrà fer les seves comandes a través d’aquesta eina, que es diu ‘SVH a prop’ i que permetrà fer compres de diferents serveis i productes. Ja és obert el període d’inscripció perquè les botigues es puguin adherir a aquesta eina en xarxa.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez , anima als comerços a sumar-se a aquesta plataforma, “ ja que és una molt bona oportunitat per arribar a les seves clienteles d’una manera fàcil i del tot necessària en una situació de reactivació econòmica com la que estem vivint ”. Gómez, a més, ha destacat les possibilitats d’una plataforma que funciona “ com si tots els comerços es trobessin en un únic mercat virtual i el client o la clienta poguessin fer, per exemple, tota la compra setmanal desplaçant-se per un sol establiment ”.

El Consistori està informant aquests dies a tot el teixit comercial sobre aquesta eina i ha habilitat un correu electrònic per resoldre dubtes: suportcomercial@svh.cat

Es contractarà persones en atur

Per fer l’enviament de les comandes, l’empresa que gestiona la web contractarà vicentins i vicentines que es trobin a l’atur. El repartiment es farà amb vehicles elèctrics, respectuosos amb el medi ambient.

El cost de contractació de la persona transportista l’assumeix l’empresa encarregada del mercat web, és a dir, A prop, SL. Els comerços no s’hauran de fer càrrec d’aquesta despesa.

L’Ajuntament ha arribat al compromís de fer-se càrrec del cost inicial i el manteniment mensual durant els 6 primers mesos dels primers 50 comerços que s’inscriguin a la plataforma.

Com funciona la plataforma?

  • La clientela de ‘SVH a prop’ té diverses opcions:

a) Fer la comanda i programar el dia que la vol rebre

b) Si vol rebre la comanda el mateix dia que la fa, ha d’encarregar-la abans de les 14 h. El comerç l’ha prepararà abans de les 19 h i el/la transportista la portarà a casa del client/a 19 a 20 h.

c) Per a establiments de restauració, s’obriran dues franges horàries, una al migdia i una altra a la nit (per exemple, de 13 a 16 h i de 20 a 23 h, per exemple. En aquests horaris només es farà el servei de repartiment de comandes de menjar a domicili. Les opcions de comanda seran les mateixes que les de la resta de comerços.

  • Poden comprar a través de la plataforma ‘SVH a prop’ els habitants de Sant Vicenç dels Horts. S’està valorant la possibilitat d’oferir-la a altres municipis contigus com La Palma de Cervelló, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat, Cervelló o Pallejà.
  • La comanda és única, encara que el/la client/a faci encàrrecs a diferents establiments. Per tant, només rebrà una comanda i se li cobrarà només una vegada el cost de repartiment. Si la comanda supera el mínim per comanda que s’estableixi, no se li repercutirà cap cost de repartiment.
Last update 15.05.2020 | 15:33