|
 

Coneix les escoles bressol municipals amb les noves Guies informatives

Dimarts, 12 de maig de 2020 a les 19:39
  • L’Ajuntament ha editat uns documents explicatius on l’Alegria i El Petit Mamut mostren el seu projecte educatiu, les instal·lacions, el personal docent i tot el procés de preinscripció
  • S'han realitzat vídeos a mode de portes obertes perquè les persones interessades puguin conèixer els centres

Ara que ens trobem en el període preinscripció pel curs 2020-2021, les famílies amb infants de 0 a 3 anys poden conèixer extensament les escoles bressol municipals de Sant Vicenç dels Horts. L’Ajuntament ha publicat noves guies informatives de les dues escoles bressol municipals: L’Alegria i El Petit Mamut, a més de vídeos que funcionen a mode de jornada de portes obertes, ja que no s’han pogut realitzar atès les mesures preventives pel risc de contagi.

En aquests documents s’hi exposa tota la informació sobre els centres, des del seu projecte educatiu, l’equip docent, les activitats que s’acostumen a realitzar durant l’any, les instal·lacions, com s’estructura la relació amb les famílies, el consell escolar del centre, etc. D’aquesta manera les famílies interessades poden conèixer les escoles bressol i poden decidir a quina apuntar els seus fills o filles. Podeu consultar les guies aquí . A més, a la Guia Educativa que edita l'Ajuntament hi trobareu els codis de cada centre.

La regidora d’Educació, Patricia Higueras, ha explicat que “comptem amb dues escoles bressol municipals de gran qualitat, i volem que les famílies les coneguin malgrat que no puguin anar a visitar-les físicament. Posem a disposició de la ciutadania tota la informació necessària perquè puguin triar el centre educatiu pels seus fills o filles pel curs vinent”.

La preinscripció al curs 2020-2021 és telemàtica, malgrat que l’Ajuntament preveu que les famílies sense accés a Internet puguin fer la preinscripció presencial del 19 al 22 de maig, a l’Oficina Municipal d’Escolarització, amb cita prèvia 93 656 98 26). Trobareu tota la informació sobre el procés de preinscripció aquí .

 

Last update 14.05.2020 | 18:20