|
 

El Baix és cultura, el primer festival comarcal en línia, arriba a una audiència de prop de 50.000 persones

Dimarts, 12 de maig de 2020 a les 17:55
  • El certamen, amb més d'un centenar de propostes, s'ha celebrat de manera simultània a Instagram del 8 al 10 de maig
  • El compte de la zona centre ha sumat 1693 seguidors i amb una audiència acumulada de 8.839 persones

El Baix és cultura, el primer festival on line que s'ha celebrat a la comarca del Baix Llobregat, ha comptabilitzat una audiència de 48.803 persones als quatre canals d'Instagram habilitats com a escenaris del centenar d'activitats que s'han organitzat el cap de setmana el 8 al 10 de maig. Les propostes artístiques s'han seguit de manera simultània a quatre canals de la xarxa social Instagram distribuïts per zones geogràfiques (zona Nord, zona Centre, zona Fonstanta i zona Delta) que han assolit els 6.993 seguidors i seguidores. 

20 ajuntaments del Baix Llobregat estan darrera d'aquesta iniciativa que ha vist la llum en mig de la crisi sanitària de la COVID-19 amb la voluntat de ser una plataforma de suport al talent cultural de la comarca i per potenciar i donar suport a una àmplia varietat d'artistes locals. Gràcies a la proposta, hem pogut gaudir de més d'un centenar d'actuacions de dansa, música, teatre, màgia, conta-contes, entrevistes i intervencions literàries, i fins i tot, tallers de cuina o de manualitats. Tot un repte per als organitzadors i per als i les creadores implicades en aquesta primera experiència on line que ha servit per difondre a través de les xarxes socials l'enorme talent baixllobregatí.

El festival ha rebut el suport de nombrosos i reconeguts artistes vinculats al Baix Llobregat que han destacat com de necessària és la cultura i apostar pels creadors, encara més en moments com l'actual. Nil Moliner, Pep Plaza, José Corbacho, Quim Masferrer, Karra Elejalde, Lucrecia, Sidonie, Santi Balmes, Francesc Latorre, Lorenzo o Mercedes Milà han estata algunes de les cares conegudes que han donat suport al certamen.

Last update 13.05.2020 | 18:35