|
 

La zona blava tornarà a estar operativa a partir del dilluns 25 de maig

Dimarts, 19 de maig de 2020 a les 18:10
  • Un cop tots els establiments comercials poden tornar a obrir es recupera la regulació de l’aparcament
  • La rotació de vehicles facilita que els veïns i veïnes de tota la ciutat puguin aparcar una estona a les vies comercials i afavoreix al comerç local

El passat 14 de març, amb l’establiment de l’estat d’alarma i les primeres mesures de confinament, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts va prendre la decisió de suspendre la zona blava. D’aquesta manera, els veïns i veïnes van poder quedar-se a casa sense la necessitat d’haver de moure el vehicle estacionat en els carrers amb aquesta regulació. Les noves mesures de desconfinament, que permeten no només la sortida al carrer del conjunt de la ciutadania sinó també reprendre l’activitat comercial, fan que la suspensió de la zona blava ja no sigui necessària, i tornarà a entrar en vigor el proper dilluns 25 de maig. La regulació de l'estacionament afavoreix al comerç local, ja que facilita que tota la ciutadania pugui aparcar una estona a prop dels comerços per realitzar les seves compres.

El consistori instal·larà diversos cartells informatius a les zones on l’aparcament estigui regulat per informar a la ciutadania, i així que tingui en compte que la propera setmana estacionar en aquests carrers serà de pagament i amb l’horari limitat. Antolín Jiménez, regidor de mobilitat, ha explicat que “volem agrair al conjunt dels veïns i veïnes el seu civisme complint amb el confinament i desplaçant-se el mínim imprescindible. Ara que s’aixequen certes restriccions, els demanem que segueixin actuant responsablement”.

Last update 20.05.2020 | 13:08