|
 

El Ple de maig donarà compte de les despeses municipals durant l'emergència sanitària de la Covid-19

Dimarts, 19 de maig de 2020 a les 17:35

La sessió se celebrarà dijous telemàticament i la ciutadania la podrà seguir en directe per Youtube i per Ràdio Sant Vicenç

Sant Vicenç dels Horts celebrarà aquest dijous el segon ple telemàtic de la història vicentina. Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, es repetirà la fórmula del Ple telemàtic de l’abril per aquest òrgan col·legiat. Així doncs, els 21 regidors i regidores que formen part del consistori, així com la secretària municipal i l’interventor, es reuniran per internet a les 19 h, cadascú des de casa seva, i debatran i votaran els punts de l’ordre del dia.

Gestió municipal de la pandèmia

El Ple de dijous tornarà a estar protagonitzat per les despeses i les actuacions municipals per fer front a l’emergència sanitària. Entre els punts de l’ordre del dia, l’Ajuntament donarà compte de totes les despeses municipals durant la pandèmia. També s’informarà a tots els regidors i regidores del Ple de l’aprovació i adjudicació del contracte menor del servei de neteja de les residències de gent gran Sophos i Primitiva Barba. L’import total ascendeix a 11.175,06 € a càrrec del pressupost municipal.

A més a més, es portarà a ple l’aprovació de l’aixecament de la suspensió de la celebració de la Junta de Govern Local, les competències de la qual estaven delegades en l’alcaldia des del 16 de març, complint les exigències i recomanacions del Reial decret llei 463/2020. Alhora, l’Ajuntament donarà compte de l’aprovació del Protocol de Mesures pel Restabliment Progressiu del Treball Presencial del personal públic (PMRPP) i del restabliment progressiu del treball presencial del personal dels serveis públics.

Tràmits administratius urgents

Tot i la suspensió dels terminis administratius prevista pel Govern d’Espanya, el Ple de dijous votarà l’excepcionalitat per poder tirar endavant dos punts urgents i d’interès general: l’aprovació del Pla de Prevenció d’Incendis Forestals (PPIF) i el Conveni amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat pel control de plagues de mosquit tigre. Pel que fa al PPIF, Sant Vicenç dels Horts és municipi declarat de zona d’alt risc d’incendi forestal durant el període comprès entre el 15 de juny i el 15 de setembre i el Pla preveu una despesa de 2.867,50 € en actuacions per a l’estiu de 2020.

La ciutadania podrà seguir el Ple de maig en directe al canal de Youtube de l'Ajuntament i a Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM i www.radiosvh.info ).

 

Informació relacionada

Ple municipal

Ordre del dia Ple ordinari 21-05-2020
Last update 19.05.2020 | 18:13