|
 

L'Ajuntament amplia el servei del Club de Feina per donar suport al veïnat en el procés de desescalada

Dijous, 21 de maig de 2020 a les 09:17
  • Es prorroga el contracte amb l’empresa gestora durant 9 mesos perquè s’atengui a la població en un moment amb forts reptes per l’ocupació

La Junta de Govern ha aprovat l’extensió del contracte de prestació del servei de Club de Feina per 9 mesos més, un cop aquest finalitzava aquesta primavera i les mesures de l’estat d’alarma impedeixen convocar un nou concurs públic. Aquesta pròrroga permetrà a l’Ajuntament atendre amb qualitat a les persones en un context d’augment de l’atur a causa de la crisi sanitària derivada de la COVID-19.

El servei d’atenció, gestió i dinamització del Club de Feina està ubicat al Molí dels Frares i dona suport al veïnat en la recerca de feina i millora dels seus coneixements i aptituds professionals, gràcies a programes de formació. D’aquesta manera se’ls ofereix assessorament personalitzat i recursos ocupacionals per aconseguir que es reincorporin al mercat de treball, especialment a les persones que tenen un perfil de difícil ocupabilitat.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez, ha explicat que “considerem que aquest servei és imprescindible, i més en un context de dificultats socials i econòmiques sobrevingudes. Garantim l’atenció a la població i treballarem per l’any vinent poder millorar el Club de Feina i adequar-lo encara més a les necessitats del veïnat de Sant Vicenç dels Horts”.

Totes les persones que busquin feina o vulguin millorar el seu currículum a través d’accions formatives, es poden posar en contacte amb el Club de Feina al telèfon 936807100 o al correu electrònic ocupacio@svh.cat

 

Last update 21.05.2020 | 09:19