|
 

Les urgències per embaràs es tornaran a atendre a l'Hospital de Sant Boi a partir de l'1 de juny

Dijous, 28 de maig de 2020 a les 12:01

· També es recuperen els ingressos hospitalaris d’infants

Després de dos mesos de mesures excepcionals per contenir l’expansió del coronavirus, l’Hospital de Sant Boi recupera totalment, a partir de l’1 de juny, l’atenció per embaràs de Sant Vicenç dels Horts i de municipis de l’entorn (Sant Boi, Torrelles de Llobregat, Viladecans, Sant Climent, Gavà, Castelldefels i Begues). També es recuperen els ingressos hospitalaris de nens i nenes.

A partir de l’1 de juny, aquestes seran les principals novetats:

  • Urgències per embaràs . Davant d’una situació d’urgència relativa al procés d’embaràs (pèrdues, contraccions abans d’hora, part imminent), caldrà dirigir-se a l’Hospital de Sant Boi. Durant la crisi sanitària aquests casos s’havien derivat a l’Hospital Maternoinfantil de Sant Joan de Déu d’Esplugues.
  • Controls d’embaràs . Els controls ambulatoris d'embarassos que ara s’atenen a les Consultes Externes (visites, ecografies, corretges, etc.), es continuaran atenent a l’Hospital de Sant Boi com abans de la crisi.
  • Urgències i ingressos d’infants . Qualsevol infant de les poblacions esmentades, davant d’una situació d’urgència o que requereixi ingrés hospitalari, haurà de dirigir-se a l’Hospital de Sant Boi. Durant la crisi sanitària les urgències infantils s’atenien a Sant Boi, però si calia ingrés el cas es derivava a l’Hospital Maternoinfantil d’Esplugues.

Aquest retorn a l’activitat habitual s’emmarca en la fase de desescalada amb l’objectiu de tornar, progressivament, a la nova normalitat amb total garantia i seguretat, tant per a pacients com per a professionals, gràcies a les mesures de protecció pautades per les autoritats sanitàries.

Last update 28.05.2020 | 20:16