|
 

Nova convocatòria d'ajuts pels veïns i veïnes que encara no hagin cobrat l'ERTO o l'ERO

Dilluns, 1 de juny de 2020 a les 12:28
  • Els ajuts es poden sol·licitar fins el 30 de juny i són d’un mínim de 200 euros, que augmentaran en funció del nombre de persones que formin la unitat familiar

Per segona vegada el consistori ofereix suport econòmic a totes les famílies que estan patint les conseqüències de la pandèmia i estan afectades per expedients de regulació d’ocupació. El gran nombre d’expedients de regulació temporal d’ocupació (ERTO) i expedients de regulació d’ocupació (ERO) presentats per les empreses, ha fet impossible que l’Estat espanyol realitzi els tràmits administratius dins els terminis necessaris perquè les persones afectades puguin cobrar la prestació a la data inicialment prevista. Així, l’Ajuntament s’ha decidit a obrir aquesta segona convocatòria.

Aquestes prestacions econòmiques assistencials estan destinades al cobriment de necessitats bàsiques i el termini de presentació de les sol·licituds serà fins el 30 de juny de 2020. Recordem que l’import dels ajuts és a partir de 200 euros que augmentaran en funció del nombre de persones que formin la unitat familiar, fins a un màxim de 440 euros per a les famílies de sis membres o més. Igualment, hi ha prevista una aportació complementària de 50 euros més per cada infant menor de 3 anys.

L’alcalde, Miguel Comino, ha explicat que “ des del govern municipal vam adoptar el compromís de donar tot el suport possible a les famílies vicentines, i per aquest motiu obrim aquesta segona convocatòria. Esmerçarem tots els esforços que calguin per contribuir a pal·liar les conseqüències negatives de la crisi de la COVID-19 ”.

Com presentar les sol·licituds

Les sol·licituds es poden presentar a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts de dues vies:

Per registre electrònic . Cal certificat digital. Qui no disposi d’aquest certificat el pot adquirir donant-se d’alta a l'idCat mòbil. L’Ajuntament té habilitat un telèfon d’assistència per guiar als usuaris i usuàries a l’hora de fer qualsevol tràmit telemàtic: 93 026 72 25.
Presencialment . El Servei Integral d’Atenció a la Ciutadania (SIAC) atendrà presencialment de dilluns a divendres de 9 a 14 h. És imprescindible demanar cita prèvia a través d’aquest enllaç o al telèfon 900 111 656.

Last update 02.06.2020 | 13:35