|
 

Segueix en directe l'acte de presentació de les subvencions per reactivar l'economia local

Dilluns, 1 de juny de 2020 a les 11:20
  • L’Ajuntament ofereix al teixit empresarial de la ciutat diversos ajuts per endegar projectes i fomentar la seva competitivitat després del sotrac de la pandèmia

El proper 10 de juny a les 13.45 h s’emetrà per Youtube l’acte de presentació de les subvencions que ofereix el departament de Promoció Econòmica al teixit empresarial de la ciutat. L’Ajuntament cada any dona suport a les empreses i personal autònom per tal que es duguin a terme nous projectes i puguin millorar els seus processos de creació de productes i serveis, essent més competitives i generant oportunitats de feina i valor afegit per la ciutat. Enguany aquest fet és especialment rellevant atès la crisi derivada de la pandèmia de la COVID-19.

D’aquesta manera, es farà una presentació en directe de tots els projectes que subvencionarà l’Ajuntament el proper any. A l’acte hi participarà l’alcalde, Miguel Comino , qui ha explicat que “la conjura del govern municipal ha estat donar suport des del primer dia de l’estat d’alarma a la població, i també al conjunt d’empreses i personal autònom de la ciutat. Vam posar en marxa el pla de xoc i treballem en un acord de ciutat per garantir que d’aquesta crisi en sortirem més forts i units” .

Podreu seguir l’acte en directe des del canal de Youtube de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

Last update 02.06.2020 | 13:37