|
 

L'espai d'autoconsulta del Club Feina reobre dilluns 8 de juny amb cita prèvia

Dimecres, 3 de juny de 2020 a les 13:10
  • Es podrà fer ús d’ordinadors, telèfons i altres recursos en franges de 45 minuts que s’hauran de reservar prèviament.
  • Hi haurà aforament limitat i es desinfectarà l’espai després de cada grup d’usuaris.

Per tal de facilitar la recerca activa de feina en un context com l’actual, l’espai d’autoconsulta del Club Feina reobrirà dilluns 8 de juny amb cita prèvia. El servei es troba a la planta baixa del Molí dels Frares i les persones que ho requereixin, podran tronar a fer ús dels ordinadors, telèfons, impressores i altres recursos disponibles.

L’espai d’autoconsulta del Club Feina estarà disponible els dilluns i dimecres de 9 a 12 h en franges de 45 minut s, ja que es reservaran 15 minuts per desinfectar i netejar la sala després de cada grup d’usuaris. L’aforament serà limitat, per garantir les distàncies de seguretat i, a més a més, les persones que facin ús del servei hauran de portar mascareta.

Xavi Gómez , el regidor de Promoció Econòmica assegura: “sovint, cercar feina és una feina en sí mateixa i no disposar de la infraestructura o de les eines necessàries per fer-ho pot generar angoixa. Facilitar la recerca activa de feina en un moment tan complex com l’actual ens semblava indispensable” . Alhora, el regidor recorda: “la reobertura de l’espai d’autoconsulta va de la mà d’una ampliació del servei d’atenció, gestió i dinamització del Club de Feina que ha de permetre al veïnat de Sant Vicenç millorar la seva inserció al mercat laboral” . Al maig, la Junta de Govern Local va aprovar l’ampliació del contracte amb l’empresa gestora durant 9 mesos més.

Podeu demanar cita prèvia per utilitzar l’espai d’autoconsulta del Club Feina trucant al 93 680 71 00.

Last update 03.06.2020 | 13:17