|
 

Ja es pot fer ús de les pistes de pàdel del CEM amb cita prèvia

Dijous, 4 de juny de 2020 a les 21:16
  • Estaran disponibles de 18 a 22 h de dilluns a divendres i els dissabtes de 9 a 13 h
  • La reserva de l’espai s’ha de fer a través del web del CEM

El Complex Esportiu Municipal (CEM) – Sant Vicenç dels Horts reobre al públic les pistes i l’escola de pàdel. Ja es pot reservar hora per fer partits o entrenar amb cita prèvia. La reserva de les pistes de pàdel s’ha de fer en línia, a través del web del CEM ( https://www.cemsvh.cat/reserves ).
Les pistes estaran disponibles:

• De dilluns a divendres de 18 a 22 h
• Els dissabtes de 9 a 13 h

Per fer ús de l’espai, s’han de respectar les distàncies abans i després de fer esport i cada persona usuària haurà de portar mascareta i guants per utilitzar a les zones comunes del CEM. Alhora, es recomana dutxar-se a casa i estar el menor temps possible a les instal·lacions.

Podeu consultar totes les mesures de seguretat i higièniques de les instal·lacions a les imatges adjuntes a la notícia.

Reobertura del CEM

La resta de la instal·lació del CEM es preveu obrir el 22 de juny, quan Sant Vicenç dels Horts podria estar en fase 3. El regidor d’Esports, Xavi Gómez, ha explicat que “ s’està treballant intensament per tenir-ho tot a punt i poder obrir al públic les instal·lacions amb totes les garanties de seguretat i sempre amb cita prèvia ”. “A banda”, ha afegit, “ caldrà que tothom sigui molt rigorós en el seguiment de les mesures dictades per les autoritats sanitàries; estem guanyant la batalla al coronavirus però no es pot abaixar la guàrdia en cap moment ”.

El dia 22 també es preveu obrir la Piscina Municipal de Sant Antoni – La Blava, amb sistema de cita prèvia i torns horaris.

Last update 04.06.2020 | 21:23