|
 

Enllestides les tasques de neteja i desinfecció de les residències de gent gran del municipi

Dimecres, 10 de juny de 2020 a les 11:38
  • L’Ajuntament es va fer càrrec d’aquesta necessitat per contribuir a la salut pública i al benestar de persones usuàries i treballadores de les residències Sophos, Primitiva Barba i Can Pujador

A l’inici de la crisi sanitària l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts va actuar ràpidament per donar suport a les residències de persones grans del municipi, les quals també van manifestar que necessitaven ajuda pel que fa a la neteja i desinfecció de les instal·lacions. Així, el consistori va contractar d’urgència i seguint tots els procediments permesos per l’estat d’alarma a una empresa per realitzar totes aquestes tasques, amb periodicitat setmanal. La despesa total ha estat de 17.847,53 euros a càrrec del pressupost municipal.

La regidora de Gent Gran, Mireia Vergés , ha explicat que “ el govern municipal ha estat al costat de les residències, i en un context de molt nerviosisme per l’expansió del virus no podíem esperar a què arribessin les primeres neteges gestionades per la Generalitat. Així l’Ajuntament ha assumit gran part de la responsabilitat d’aquesta intervenció ”.

En total es van fer cinc intervencions a cada una de les residències Sophos, Primitiva Barba i Can Pujador. La primera va ser de xoc i les següents de manteniment, on equips especialitzats van recórrer totes les instal·lacions equipats amb productes de neteja i desinfecció. L’actuació no només va servir per garantir la salubritat de les residències i, per tant, el benestar de persones usuàries i treballadores, sinó també per contribuir a frenar els contagis i donar més seguretat a les famílies de la gent gran, en un moment en que no podien anar a visitar-los.

Tot seguit trobareu la relació d’intervencions amb recursos municipals a les residències:

 

Last update 10.06.2020 | 11:50