|
 

L'Ajuntament rep més d'un milió d'euros de l'AMB per la neteja viària i el servei de jardineria

Dilluns, 15 de juny de 2020 a les 11:44
  • Es tracta de l’anualitat del 2020 del Programa d'actuacions municipals de millora urbana (PAMUS) que l’Àrea Metropolitana ofereix als ajuntaments

La Junta de Govern ha aprovat sol·licitar l'anualitat del 2020 del Programa d'actuacions municipals de millora urbana (PAMUS) de l’Àrea Metropolitana. Aquesta anualitat suposa que el consistori rebrà un import total de 1.074.820,88 euros, que repercutiran directament al manteniment i millora de l’espai públic, concretament a la neteja viària i al servei de jardineria.

La regidora de Serveis Municipals, Mireia Vergés , ha explicat que “aquest import tant important ens permetrà seguir treballant per la millora de la ciutat, per tenir unes àrees verdes i unes places i carrers nets i en perfectes condicions perquè poc a poc tornem a fer vida en comunitat” .

Què és el PAMUS?

El Programa d'actuacions municipals de millora urbana de l'AMB es desplega a cadascun dels municipis, excepte Barcelona, amb l’objectiu de millorar els barris i municipis metropolitans i augmentar les dotacions públiques, per millorar la qualitat de vida de la població. Les assignacions del PAMUS es destinaran a l'execució d’inversions en aquest sentit que escull cada ajuntament.

Trobareu més informació aquí

Last update 15.06.2020 | 11:56