|
 

L'Associació de Bombers Voluntaris continuarà la seva tasca gràcies al suport del consistori

Dilluns, 15 de juny de 2020 a les 10:40
  • S’ha signat el nou conveni de col·laboració amb el qual l’entitat podrà desenvolupar les tasques de formació i sensibilització ciutadana i suport a la seguretat de diversos actes

Un any més l’Ajuntament i l’Associació de Bombers Voluntaris de Sant Vicenç dels Horts (ABVSVH) reforcen la seva col·laboració amb un nou conveni. Aquest suposa una oportunitat per impulsar el municipi en matèria de sensibilització ciutadana per la prevenció de riscos, millorar la seguretat dels esdeveniments populars i la implantació dels plans de protecció civil d’interès local.

L’ABVSVH és una entitat que ha col·laborat des de fa anys amb la ciutat de forma desinteressada, i està formada per persones que, de forma exclusivament voluntària, presten servei a la comunitat en matèria de prevenció, extinció d’incendis i salvaments. Amb el conveni es garanteix la seva activitat gràcies a un ajut de 6.000 euros. Així, a les portes de la campanya estival, l’Ajuntament disposa dels recursos necessaris mitjançant el Pla de Prevenció d’Incendis Forestals aprovat recentment, i ara consolida la tasca d’aquesta entitat que vetlla per la seguretat de l’entorn natural i les persones.

El regidor de Seguretat i Protecció Civil, Juan Ramón Torres, ha explicat que «signem aquest conveni amb l’Associació de Bombers Voluntaris de Sant Vicenç dels Horts perquè creiem que realitzen un gran servei públic a la ciutadania des del voluntariat, i els donarem el suport necessari perquè ho puguin seguir fent”.

A més, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts renova la cessió a l’entitat de l’ús d’un kit per dedicar-lo a la formació, que consta de 6 extintors amb un compressor d’aire, d’una càmera tèrmica portàtil, d’un proporcionador d’escuma i d’un explosímetre. L’entitat el farà servir per les seves activitats i es compromet a fer-ne un bon ús i mantenint-lo en un bon estat de conservació.

 

Last update 15.06.2020 | 10:45