|
 

Participa a la propera audiència pública ciutadana del 25 de juny

Dijous, 18 de juny de 2020 a les 12:06
  • Les persones interessades poden enviar la seva sol·licitud al correu electrònic audienciapublica@svh.cat

A finals de mes hi haurà una nova edició de l’audiència pública, que se tornarà a celebrar de manera telemàtica, i la ciutadania podrà traslladar als representants polítics les seves inquietuds. Serà el proper dijous 25 de juny a les 18 h, i les persones que tinguin interès a participar-hi ja poden enviar un correu electrònic a l’adreça a audienciapublica@svh.cat amb la seva petició.

L’audiència es farà a través de l’eina en línia Zoom, com s’estan celebrant els Plens municipals i les altres reunions del consistori. Les 15 primeres peticions rebran un enllaç per accedir al web de Zoom per poder connectar-se el proper dijous a l’audiència pública. Us recordem que per garantir el bon funcionament de la sessió les intervencions hauran de ser de menys de 5 minuts, per assegurar que tots els veïns i veïnes que hi participaran puguin ser ateses i oferir-los una resposta adequadament.

A més, l’audiència pública es retransmetrà en directe per a tota la ciutadania a través del canal Youtube de l’Ajuntament.

Last update 18.06.2020 | 17:20