|
 

El govern municipal prorroga el contracte de servei psicològic a joves

Dimarts, 23 de juny de 2020 a les 12:03
  • La Junta de Govern considera aquest servei “absolutament necessari” i es manté la seva continuïtat durant nou mesos, fins a l’adjudicació del nou contracte.

La Junta de Govern Local ha aprovat prorrogar nou mesos més el contracte del servei d’atenció a joves i famílies en la deshabituació de consum de drogues, el servei psicològic per a adolescents i joves amb risc psicosocial i el servei de detecció en medi obert o joves amb risc. Actualment, la prestació d’aquests serveis està adjudicada a l’empresa Iniciatives i Programes SL.

El contracte vigent, que ha estat de dos anys prorrogats per dos anys més, acabarà al juliol, però l’estat d’alarma ha impedit fer la nova licitació abans de la finalització del contracte actual. Davant d’aquesta excepcionalitat, és possible prorrogar l’actual contracte durant un màxim de nou mesos, fins a la nova adjudicació del servei. L’actual pròrroga es fa per un import màxim de 94.515,79 euros.

La regidora de Joventut, María Peláez , assegura que “la prioritat és garantir l’atenció psicològica a aquests nois i noies i a les seves famílies en tot moment, perquè és justament ara, en moments excepcionals, quan més poden necessitar l’acompanyament psicològic”. “De fet, durant el confinament el servei psicològic s’ha ampliat a joves que no s’hi havien adreçat fins ara”, recorda Peláez.

 

Last update 23.06.2020 | 12:56