|
 

L'Ajuntament s'alia amb les escoles per fomentar el reciclatge i la sostenibilitat

Dijous, 25 de juny de 2020 a les 16:27
  • Les escoles Sant Josep, Sant Vicenç, La Immaculada, Joan Juncadella, La Vinyala i Sant Jordi participen en el projecte Governança Escoles Sostenibles (GES), amb què l’alumnat coneix la importància de la recollida selectiva de residus i el valor de cuidar l’entorn

Amb l’objectiu de sensibilitzar la comunitat educativa sobre el respecte a l’entorn natural i el desenvolupament sostenible, i així crear activitats i actuacions a les escoles, l’Ajuntament ha impulsat el nou projecte Governança Escoles Sostenibles. La iniciativa, subscrita per diversos centres d’Educació Primària, pretén millorar el servei públic de recollida selectiva dels residus i, de retruc, el nostre entorn. Els centres que hi participaran són les escoles Sant Josep, Sant Vicenç, La Immaculada, Joan Juncadella, La Vinyala i Sant Jordi.

Gràcies a un protocol de col·laboració, les escoles endegaran projectes per esdevenir més sostenibles pel que fa a la gestió integral dels residus, la relació amb l’entorn, el consum de l’energia, etc. a fi de resoldre problemàtiques presents i futures en aquestes matèries. A més, el protocol promourà accions concretes per fomentar el reciclatge i el bon ús dels contenidors, tant a les llars de l’alumnat com a la via pública.

La regidora de Medi Ambient, María Peláez , ha agraït la implicació dels centres educatius en el GES i ha afirmat que “ aconseguir una ciutat més neta i ordenada és cosa de tots i totes, i cal que els centres educatius s’impliquin per assolir-ho ”.

 

Last update 26.06.2020 | 11:52