|
 

Arriba la cinquena edició del Premi de Poesia Narcís Lunes i Boloix

Dijous, 2 de juliol de 2020 a les 12:30
  • El certamen reivindica la importància de la cultura després de mesos de confinament
  • Les obres es poden presentar al SIAC fins l’1 d’octubre

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts impulsa novament un dels esdeveniments més rellevants del panorama cultural vincentí. Es tracta del Premi de Poesia Narcís Lunes i Boloix, que arriba a la cinquena edició i pren especial rellevància després de tot el que ha patit el sector cultural atès l’estat d’alarma.

El regidor de Cultura, Isidre Bautista, ha fet una crida a la participació i ha explicat que “volem enfortir aquest premi després de mesos molt complicats, i volem que cada cop més persones hi participin. És important per la promoció de la cultura i perquè cada cop més gent conegui el gran Narcís Lunes i la seva obra”.

Podeu consultar les bases del certamen per saber com participar-hi. Ara us n’oferim un resum:

Qui hi pot participar?

Poden participar-hi les persones majors d’edat, amb obres de poesia escrites en llengua catalana. Hi ha dues categories, la general i la categoria de menció per a autors i autores locals. Cada persona concursant ha de presentar una única proposta.

Com s’hi pot participar?

El termini de presentació dels treballs, juntament amb la documentació exigida, serà fins a l’1 d’octubre de 2020. Les obres s’han d’enviar per correu certificat o s’han de presentar personalment al SIAC. A les bases hi trobareu el format de presentació de les obres.

El tema i la forma de les obres són lliures. Les obres de poesia que optin a premi en la categoria general han de tenir entre 400 i 800 versos. Les obres que optin a la menció per a autors/es locals han de ser un únic poema d’un mínim de 4 versos i d’un màxim de 20. Han de dur títol i, al final, un pseudònim.

I quins premis hi ha?

Els premis per a cada una de les categories seran els següents:

  • Categoria general: Un únic premi dotat amb 1.500 € i la publicació de l’obra guanyadora en edició comercial dins la col·lecció de poesia “Mitilene” de l’Editorial Meteora, o similar,
  • Menció per a autors i autores locals: Un únic premi dotat amb 150 € i un obsequi artístic.
Last update 02.07.2020 | 12:33