|
 

L'Ajuntament mostra el seu condol per la mort d'una alumna dels Salesians

Divendres, 3 de juliol de 2020 a les 09:17
  • La jove tenia 15 anys i va perdre la vida en un accident dimecres al vespre

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts manifesta el seu condol per la tràgica mort d’una alumna dels Salesians dimecres al vespre. La jove tenia 15 anys, tot just havia acabat 4rt d’ESO, i va perdre la vida atropellada per un tren a Castelldefels de manera accidental.
El succés l’ha fet públic el centre educatiu a través de les seves xarxes socials, una tragèdia “que ha sacsejat els cors de tantes i tants que l’estimem”, segons indica el missatge de dol de tota la comunitat educativa. El consistori vicentí s’uneix a aquest dol i trasllada el condol de tota la ciutat a la família i amistats de la jove i a tota la comunitat educativa dels Salesians.

El centre escolar ha habilitat un espai d’atenció emocional i psicològica pels membres de la comunitat educativa que ho necessitin. Aquest matí faran un petit acte a l’escola i mantenen els patis oberts fins a les 12.30 h per rebre els membres de la comunitat educativa que necessitin acompanyament en aquests moments tan dolorosos. Salesians també ha habilitat un àlbum i un llibre digital de record i homenatge que es lliuraran a la família de la noia.

 

Last update 03.07.2020 | 12:19