|
 

L'Ajuntament preveu organitzar el 5 de setembre l'acte d'homenatge a les víctimes del coronavirus

Dimecres, 15 de juliol de 2020 a les 12:04
  • Serà una cerimònia civil que s’adreçarà especialment a família i amistats i que comptarà amb totes les confessions religioses que ho desitgin
  • Les famílies que desitgin participar-hi poden enviar un correu electrònic a alcaldia@svh.cat

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts té previst organitzar, el proper 5 de setembre (10 h), l’acte d’homenatge a les persones que han mort durant la crisi sanitària. Serà una cerimònia civil que tindrà lloc a la plaça de la Vila i que s’adreçarà especialment a la família i les amistats de les víctimes. L’acte també comptarà amb totes les confessions religioses que ho desitgin. Les famílies que hagin perdut éssers estimats i vulguin participar en l'acte poden escriure un correu electrònic a alcaldia@svh.cat

L’alcalde de la ciutat, Miguel Comino , ha volgut enviar novament “una forta abraçada a totes les persones que han perdut els seus éssers estimats durant la crisi sanitària i els ha recordat que l’Ajuntament està i estarà sempre al seu costat” . I ha afegit: “Vivim moments complicats i cal extremar la precaució, però l’Ajuntament continua treballant per poder organitzar, quan les mesures ho permetin, aquest acte de comiat i d’homenatge als vicentins i les vicentines que ens han deixat, a qui mai oblidarem” .

Una pancarta i una placa de record

Des d’aquesta setmana, una pancarta d’homenatge ja presideix el balcó de l’Ajuntament i a més, en els propers dies s’instal·larà una placa en record de totes les vicentines i els vicentins que han mort durant la crisi sanitària.

“La ciutat de Sant Vicenç dels Horts us portarà sempre al cor”, resa la inscripció de la placa, que anirà ubicada a un parterre proper a la Casa de la Vila. L’homenatge, previst pel 5 de setembre, s’organitzarà sempre que ho permetin les mesures sanitàries i de seguretat.

 

Last update 30.07.2020 | 16:38