|
 

Els serveis municipals faran diverses tasques de reparació de l'asfalt el proper dilluns 27 de juliol

Divendres, 24 de juliol de 2020 a les 12:04
  • Suposaran afectacions puntuals a la mobilitat, que s’indicaran adequadament per evitar al màxim les molèsties pel veïnat

El proper dilluns 27 de juliol els serveis municipals tenen programades diverses intervencions per millorar l’asfalt dels nostres carrers. Aquestes afectaran la mobilitat habitual, fet pel qual s’indicaran els canvis adequadament per minimitzar el seu impacte. El regidor de Mobilitat, Antolín Jiménez , ha explicat que “durant l’estiu procurarem realitzar treballs de millora de l’espai públic, per tal que afectin el mínim possible a la població. Així de cara al setembre comptarem amb vials millorats i arranjats” .

Tot seguit us fem una relació de les intervencions i dels seus horaris, així de com s’afectarà a la mobilitat:

- Carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, número 170, cantonada amb Mare de Déu de Núria i número 274: seran de 8 a 18 h i afectaran només a l'estacionament de vehicles.
- Carrer de Barcelona amb carrer de la Mare de Déu de Núria: seran de 14 a 16 h i implicaran el tall de circulació de vehicles.
- Carrer de Walt Disney amb carrer de les Flors: seran de 8 a 12 h i implicaran el tall de circulació de vehicles.

Les obres afectaran a la circulació del transport urbà Santvibus, de les línies SV1 i SV2, en el mateix horari. Els autobusos es desviaran per la ctra. de Sant Boi i el c. de Llobregat. Les parades afectades són "Barcelona/Dr. Robert" i "Barcelona/Mare de Déu de Núria". S'habilitarà una parada provisional al "CAP El Serral".

 

Last update 24.07.2020 | 12:16