|
 

El foment de la cooperació internacional centra la propera convocatòria de subvencions municipals per a entitats

Dilluns, 27 de juliol de 2020 a les 11:39
  • L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts hi destina 18.200 euros, i les associacions vicentines podran sol·licitar-les properament

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts fomentarà la cooperació internacional gràcies a una nova convocatòria de subvencions, adreçada a les entitats de la ciutat. L’objectiu és continuar fomentant activitats i programes de caire social en l’àmbit de la solidaritat i la cooperació. Les entitats vicentines estan formades majoritàriament per un cos de personal voluntari i no cobren quotes, per aquest motiu el consistori estima que cal donar-los suport i per això es fa aquesta convocatòria pública de concurrència competitiva. En total s’hi destinaran 18.200 euros.

El regidor de Solidaritat i Cooperació, Isidre Bautista , ha animat a les entitats a participar de la convocatòria i ha explicat que “ volem donar suport a l’ànima solidària de la ciutadania vicentina, que ha decidit organitzar-se i a través del voluntariat vol posar el seu gra de sorra per fer un món millor. Convidem a les entitats a seguir treballant en el marc de la Taula de la Solidaritat per seguir creant iniciatives i teixir xarxes de suport ”.

La convocatòria s’obrirà properament i les entitats interessades podran sol·licitar les subvencions al Servei Integral d’Atenció a la Ciutadania (SIAC). Per fer-ho, cal demanar cita prèvia a través del web www.svh.cat o trucant al 900 111 656 o al 93 642 52 44. El tràmit també es pot fer telemàticament seguint els passos del web municipal o amb les indicacions del telèfon d’assistència 93 642 52 44 (de dl. a dv. de 8 a 20 h i ds. de 9 a 15 h).

Taula de la Solidaritat de Sant Vicenç dels Horts

La Taula de la Solidaritat és un espai de trobada i participació oberta a les entitats de la ciutat que desenvolupen projectes de cooperació. Coordinadament amb el consistori, es duen a terme iniciatives per fomentar l’interès de la població vicentina en les realitats d’altres països, volent implicar al màxim de persones possible en els seus projectes. Per donar a conèixer la seva tasca s’organitzen diverses activitats al llarg de l’any, d’entre les quals destaca la Quinzena de la Solidaritat. Les entitats que formen part de la Taula són: Sant Vicenç dels Horts amb el Sàhara, Cedha Ghana, No amb la Guerra, Fundació Taller de Solidaritat, Solidança, Bayt Al Thaqafa, Fundació Maria Auxiliadora, Càritas, Bombers Voluntaris, Creu Roja i el Centre Diari Sant Josep (Fundació Trab.Or).

Last update 27.07.2020 | 11:51