|
 

L'Ajuntament imparteix un nou curs de monitoratge en activitats de lleure

Divendres, 31 de juliol de 2020 a les 08:27
  • Les persones inscrites obtindran un títol que els obrirà les portes a les nombroses oportunitats laborals que genera aquest sector a la comarca i al conjunt de Catalunya

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ha programat durant aquestes setmanes un curs de monitoratge en activitats de lleure, dirigit exclusivament a veïns i veïnes de Sant Vicenç dels Horts. El sector de l’educació en el lleure és molt actiu, especialment durant l’estiu, on hi ha una demanda creixent de persones titulades per treballar en casals, colònies, campaments, rutes, camps de treball, ludoteques, establiments amb animació turística... I durant l’any genera ofertes d’ocupació en menjadors escolars, activitats extraescolars, centres diaris d’educació en el lleure, entre d’altres.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez , ha explicat que “ el nostre departament està atent a les oportunitats del mercat de treball per oferir recursos a la població. En aquest sentit aquest curs pot resultar beneficiós per a moltes persones, en especial joves que cerquin ocupació en aquest sector tan dinàmic ”.

El curs que es realitza al Molí dels Frares té un caràcter eminentment pràctic, i es realitza de manera semipresencial atès les mesures de seguretat per evitar contagis. Una part es porta terme a l’auditori de l’equipament (amb mascaretes i mantenint la distància de seguretat), i l’altra a l’exterior. Posteriorment al setembre les persones inscrites hauran de fer palès allò après fent sessions pràctiques, que tenen una durada de 150 hores. Tot l’alumnat que superi la formació disposarà del títol que l’habilita per desenvolupar les tasques de monitoratge de lleure.

Last update 31.07.2020 | 08:32