|
 

S'ajorna l'homenatge a les víctimes vicentines del coronavirus a causa de la situació sanitària

Dilluns, 31 d'agost de 2020 a les 17:02

L’acte estava previst pel proper 5 de setembre

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts preveia organitzar el proper dissabte 5 de setembre una cerimònia civil adreçada especialment a les famílies i amistats de les persones que han mort al municipi durant la crisi sanitària. A causa de la situació epidemiològica i en compliment de les restriccions que ha emès la Generalitat, les quals prohibeixen la concentració de més d’una desena de persones a la via pública, el consistori vicentí ha decidit ajornar l’homenatge.

L’alcalde de la ciutat, Miguel Comino , assegura que "treballaran"  per poder organitzar l’homenatge quan les circumstàncies "ho permetin” . El batlle afegeix que l’acte ha de servir “per acomiadar i homenatjar als vicentins i vicentines que ens han deixat” . “No exposarem la ciutadania de Sant Vicenç dels Horts, allò fonamental és garantir la seguretat de tothom en un moment tan delicat com l’actual” , ha explicat Comino. Tot i això, l’alcalde de la ciutat ha volgut remarcar que l’Ajuntament “està i estarà sempre al costat de totes les persones que han perdut els seus éssers estimats durant la crisi sanitària”.

La nova data de l’homenatge a les víctimes vicentines del coronavirus es farà pública un cop es pugui garantir la celebració de l’acte.

Last update 31.08.2020 | 17:10