|
 

La Jugatecambiental torna aquesta tardor al Parc del Pi Gros

Dilluns, 7 de setembre de 2020 a les 11:13
  • Les activitats gratuïtes, organitzades conjuntament per l’AMB, el Casal Infantil i Juvenil El Quijote i l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, tenen com a fil conductor la sostenibilitat ambiental i van adreçades a un públic familiar.

Sant Vicenç dels Horts es prepara per acollir aquesta tardor una nova edició de la Jugatecambiental, un conjunt d'activitats i tallers per descobrir l’entorn natural del Parc del Pi Gros mitjançant l’aprenentatge i l‘experimentació a través del joc. Hi ha activitats programades cada diumenge al matí, a partir de les 10.30 h, des del 13 de setembre fins a l'1 de novembre.

L’objectiu de les diferents propostes gratuïtes és conèixer l’ecosistema forestal a través de la descoberta i l’observació del parc. Es pretén analitzar la intervenció humana en el medi ambient i el seu impacte a llarg termini. La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat , Maria Peláez , anima la ciutadania a participar activament en la Jugatecambiental i considera que “ programes com aquest ens permeten seguir avançant en la difusió, preservació i conservació dels actius ambientals del municipi a través de l’educació i la participació ambiental ”.

La Jugatecambiental esdevindrà novament un espai on el joc, els tallers, les activitats ambientals, els itineraris temàtics i les visites guiades seran els grans protagonistes. Aquest espai està adreçat principalment a famílies amb infants de totes les edats. Un dels propòsits d’aquesta iniciativa és inculcar valors de sostenibilitat i respecte al medi ambient, incidint en la lluita contra la contaminació i el canvi climàtic, i també conscienciar sobre la importància de la natura.

El programa està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Casal Infantil i Juvenil El Quijote i l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. Per a més informació, podeu consultar el calendari adjunt i seguir les xarxes socials del projecte a Facebook, Instagram i Twitter, o bé consultar l'etiqueta #JugatecambientalAMB.

Last update 07.09.2020 | 11:15