|
 

L'Ajuntament renova l'adhesió a la xarxa Emprèn, d'atenció i suport a les persones emprenedores

Dilluns, 14 de setembre de 2020 a les 11:18
  • Sant Vicenç dels Horts formarà part un any més de la plataforma que dona suport al desenvolupament de nous negocis

En un context molt complicat atès la crisi generada per les mesures per contenir l’expansió de la covid-19, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts està reforçant tots els serveis de suport a les persones treballadores i al teixit empresarial. En aquest sentit la Junta de Govern local ha decidit donar continuïtat un any més al Programa integral de suport a les persones emprenedores , un servei especialitzat que s’ofereix a l’edifici del Molí dels Frares.

L’Ajuntament ha renovat l’adhesió a la Xarxa Emprèn , una xarxa publicoprivada promoguda per la Generalitat que està formada per persones expertes i entitats al servei de les persones emprenedores. Al formar part d’aquesta xarxa i oferir serveis per crear, desenvolupar i fer créixer idees de negoci, el consistori rebrà una subvenció de la Generalitat de Catalunya de 5.016,79 euros.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez , ha explicat: “ l’edifici del Molí dels Frares és l’epicentre de la dinamització de la ciutat pel que fa a treball, oportunitats de negoci i recursos per a l’empresariat ”. I ha afegit: “ Amb la renovació d’aquest servei donem un suport de qualitat a totes les vicentines i vicentins que es vulguin establir pel seu compte i fer créixer el seu projecte professional ”.

Els serveis que s’ofereixen des del Molí dels Frares per a persones emprenedores són:

• Informació i orientació sobre tràmits, finançament i recursos per emprendre. El servei especialitzat SIAE (Servei Integral d’Atenció a l’Empresa) dona suport en la tramitació electrònica:  siae@svh.cat
• Assessorament personalitzat en l’elaboració i desenvolupament del model de negoci
• Formació en competències de gestió empresarial
• Suport tècnic a la consolidació de negocis de recent creació
• Serveis complementaris com mediació en el finançament, serveis facilitadors de traspàs de negoci i sensibilització per emprendre

Si hi teniu interès podeu posar-vos en contacte amb el servei trucant al 93 680 71 00 o enviant un correu electrònic a ocupacio@svh.cat .  Recordeu que també hi ha un servei d’alertes via Whatsapp on s’envia informació sobre recursos per a l’emprenedoria. Us podeu subscriure al grup de difusió enviant les paraules “Alta emprenedoria” al número 677 93 32 79.

Last update 21.09.2020 | 10:40