|
 

L'Ajuntament vetlla per garantir les beques menjador als infants de l'escola Joan Juncadella

Dimecres, 16 de setembre de 2020 a les 07:56
  • El consistori i el Consell Comarcal aconsegueixen que la Generalitat ofereixi aquests ajuts a les famílies beneficiàries, que es veien afectades per l’endarreriment en l’obertura del centre

El positiu per Covid-19 d’una treballadora de l’escola Joan Juncadella va obligar a confinar a part de l’equip docent, i la Generalitat va decretar que el centre iniciaria les classes el 17 de setembre , tres dies més tard de l’inici del curs escolar. Més enllà del trasbals provocat a les famílies pels temes de conciliació, també hi havia la inquietud de part de la comunitat per les beques menjador. A proposta de l'Ajuntament i amb coordinació amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat, finalment la Generalitat facilitarà els àpats a aquest alumnat.

La regidora d’Educació, Patrícia Higueras ha explicat: " La prioritat de l’equip de govern és garantir la igualtat d’oportunitats i vetllar pel benestar del conjunt del veïnat, especialment de les famílies vulnerables. Els infants beneficiaris de les beques menjador han de poder accedir als ajuts encara que els centres no estiguin oberts ".

Les beques menjador es concedeixen a infants en risc de vulnerabilitat. Les ajudes, atorgades per la Generalitat de Catalunya, tenen per objectiu garantir que tots els infants que ho necessitin tinguin accés al servei de menjador escolar, i s’atorguen a famílies que no superen uns determinats nivells de renda. Així, al no obrir-se l’escola, quedaven excloses de beneficiar-se d’aquestes beques.

Last update 16.09.2020 | 11:08