|
 

L'Ajuntament i diverses entitats organitzen des d'avui el cicle Reactiva't amb la cultura

Divendres, 18 de setembre de 2020 a les 15:27
  • El veïnat podrà gaudir d’una programació estable de concerts de música, cinema a la fresca i espectacles infantils

Sant Vicenç dels Horts continua recuperant, progressivament, l’activitat cultural. Del 18 de setembre al 10 d’octubre s’organitza el cicle Reactiva’t amb la cultura, una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, l’Escola de Música Sant Vicenç, el Jazz Club La Vicentina, de la Societat Cultural La Vicentina, i diverses associacions veïnals. Durant aquestes setmanes s’organitzaran actes a l’espai públic per tal de recuperar, a poc a poc i amb seguretat, l’agenda cultural estable del municipi.

L’alcalde de la ciutat, Miguel Comino, ha explicat: “El confinament va suposar un cop molt dur pels nostres veïns i veïnes que es dediquen a la cultura i les entitats vicentines que dinamitzen la nostra ciutat. Ara volem recuperar aquestes activitats de manera estable, sempre garantint la seguretat i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. Els veïns i veïnes tornem a recuperar de mica en mica l’espai públic i les ganes de compartir activitats”.

Els divendres, dissabtes i diumenges se celebraran actes a l’espai públic i a la Vicentina. Hi haurà concerts de música de la mà de Supermirafiori, Sultan of Swing, Viento del Norte, Alice & The Wonders, Big Bang’s Bar Band i també l’11è Festival de Jam Sessions amb combos d’alumnes d’El Musical de Bellaterra i de l’ESEM Taller de Músics. També es programarà cinema a la fresca a diversos barris, on s’hi projectaran pel·lícules com “Capitana Marvel”, “Frozen 2”, “Aladdin” i “Ha nacido una estrella”. Per últim, hi haurà espectacles infantils de la mà dels titellaires Pengim Penjam, el Mag Magoo i els pallassos del grup Tururut. Consulteu tota la programació aquí

En tots els actes es mantindran les mesures de seguretat necessàries per evitar els contagis. Així, l’aforament serà limitat, i es prendrà la temperatura a totes les persones assistents a l’entrada. Durant l’acte caldrà dur la mascareta, mantenir les distàncies i no es podrà ni menjar ni beure.

 

Last update 18.09.2020 | 15:32