|
 

Ajuntament i Plataforma d'Afectats per la Hipoteca refermen la seva col·laboració

Dilluns, 21 de setembre de 2020 a les 17:01
  • El consistori i l’entitat signen un conveni amb el qual es reforça la prevenció dels casos d’emergència habitacional i l’organització d’actes d’informació, ajuda i assessorament

Amb l’objectiu d’oferir més i millors serveis a la ciutadania, en especial la que pateix dificultats per mantenir el seu habitatge habitual, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha signat un nou conveni de col·laboració amb l’Associació d’Afectats per la Hipoteca (PAH).

L’acord estableix dues línies d’actuació: per una banda, el reforç del treball en xarxa per detectar, trobar una sortida, i prevenir els casos d’emergència habitacional d’aquelles famílies que es troben en situació de vulnerabilitat residencial, així com promoure actes; i per l’altra, promoure campanyes socials, accions participatives, reunions, tallers i/o activitats formatives amb informació, ajuda i assessorament de les polítiques d’habitatge, d’endeutament familiar, sobre el consum responsable i solidari, la lluita contra l’exclusió social i la marginació, entre d’altres.

El conveni s’ha signat aquest migdia a la Casa de la Vila amb la participació de l’alcalde, Miguel Comino , la regidora d’Habitatge Social, María Peláez , i diverses persones representats de la secció local de la PAH. La regidora María Peláez ha afirmat: “ El consistori vol seguir treballant amb l’entitat colze a colze, en un context on tornem a patir els efectes d’una crisi econòmica, per enfortir el vincle i millorar les polítiques socials i d’habitatge ”.

Nova seu de la PAH

En paral·lel, l’Ajuntament treballa per adequar i cedir un local municipal perquè l’entitat pugui establir-hi la seva seu, atendre les famílies que necessitin informació i fer-hi activitats formatives. L’immoble es troba al carrer Nou i es preveu que els tràmits estiguin llestos properament.

Last update 21.09.2020 | 17:03