|
 

Diverses actuacions a la via pública afectaran al trànsit de vehicles i el transport públic

Dijous, 24 de setembre de 2020 a les 07:57
  • El divendres 25 de setembre s’asfaltaran diversos trams de carrers, que quedaran tallats al trànsit i no s’hi podrà aparcar
  • A partir del 29 de setembre es donarà pas alternatiu a la carretera de Torrelles, mentre durin les obres de millora de la rotonda que fa cruïlla amb el carrer dels Fundadors

En els propers dies hi ha previstes diverses actuacions de millora dels vials de la ciutat que tindran una afectació a la mobilitat habitual. Els serveis municipals faran una actuació puntual el 25 de setembre, i a partir del 29 de setembre la Diputació de Barcelona farà uns treballs a la carretera de Torrelles que s’allargaran fins a mitjans d’octubre.
Per una banda, els serveis municipals faran tasques de millora de l’asfalt el divendres 25 de setembre de 8 a 18 h. Serà al carrer Mare de Déu de Núria, entre els carrers de Balmes i de Jacint Verdaguer; i a la cruïlla dels carrers Francesc Macià i Tibidabo. Durant aquestes hores no es podrà circular en els trams afectats, i des del dia abans els vehicles tampoc hi podran estacionar.

Per altra banda, la Diputació de Barcelona ha informat que farà obres de millora a la rotonda que hi ha a la carretera de Torrelles (BV-2005), a la cruïlla amb el carrer dels Fundadors. Les obres s’iniciaran el dimarts 29 de setembre i tenen una durada prevista de tres setmanes. Les obres modificaran la zona interior de la rotonda per facilitar el gir als vehicles articulats. Durant aquest temps es donarà pas alternatiu als vehicles per un sol carril, i s’instal·laran semàfors a tal efecte.

Les parades d'autobús de les línies L62, L71 i e20 de Fundadors i de Pujada de la Selva, ubicades adjacents a la rotonda, quedaran dins de la zona regulada per semàfors, pel qual es traslladaran temporalment al costat del pas de vianants per creuar la carretera, front la cruïlla amb el c. de la Pujada de la Selva. S'aprofitarà la senyalització vertical de pas de vianants per col·locar-hi els avisos de parada provisional.

El regidor de Mobilitat i Transport Públic, Antolín Jiménez, ha explicat: “Demanem comprensió al veïnat atès que s’aniran produint moltes intervencions. Volem millorar la via pública perquè sigui més segura i accessible, i a vegades això pot suposar una afectació important. De totes maneres el benefici per totes i tots és molt important”.

Last update 24.09.2020 | 08:23