|
 

L'Ajuntament i la Comissió Organitzadora de la Cavalcada de Reis renoven el conveni de col·laboració

Dijous, 24 de setembre de 2020 a les 17:31

Compte enrere per viure de nou la nit més màgica de l’any. Aquesta setmana l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Comissió Organitzadora de la Cavalcada de Reis han renovat el conveni de col·laboració, pel qual l’entitat podria organitzar els actes tradicionals: la recollida de cartes i la rua. Si la situació de pandèmia ho permet, enguany se celebrarà la 125a edició, una efemèride molt especial que, en tot cas, es durà a terme en un context on caldrà extremar les mesures de seguretat sanitària.

En aquest sentit el regidor de Cultura, Isidre Bautista , ha explicat: “ Ens agradaria viure una Cavalcada de Reis d’allò més especial, i per aquest motiu tornem a col·laborar amb l’extraordinari voluntariat de la Comissió. Això sí, estarem pendents a l’evolució de la pandèmia i prioritzarem la salut i benestar de tots i totes ”.

Previsió per la Cavalcada de Reis 2021

La Cavalcada de Reis seria el dimarts 5 de gener de 2021. Primer hi hauria el lliurament de la carta als Reis a les 18 h, a la Casa de la Vila. A les 20 h, es donaria pas a la rua de Ses Majestats, que està previst que surti de la plaça de la Vila i faci el següent recorregut: carrer de Rafael Casanova, d’Anselm Clavé, de St. Josep, del Riu, de Barcelona, de Mn. Jacint Verdaguer, de St. Miquel, d’Anselm Clavé, de St. Josep, i arribada a l’Avinguda de Torrelles. El conveni implica una subvenció per import de 57.000 euros per tal de dur a terme les activitats.

Segons es recull en el conveni la subvenció ha de servir per finançar diverses despeses, com per exemple els materials per a la realització de les carrosses, el confeti, confecció de la roba, material elèctric necessari, pintura per a la decoració de les carrosses, despeses de disseny, les despeses de locomoció de la cavalcada, o les assegurances necessàries per a la seva realització, entre d’altes.

 

Last update 24.09.2020 | 17:34