|
 

El carrer del Comerç serà més accessible després de l'enderrocament de l'antic magatzem

Dijous, 8 d'octubre de 2020 a les 17:35
  • S’enderrocarà l’edifici situat al número 32, fet que permetrà que es pugui eixamplar la via i que es millori la xarxa elèctrica i de clavegueram

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha aprovat les obres d’enderrocament de l’immoble situat al carrer del Comerç, número 32, que es troba en situació ruïnosa. Aquest edifici era un antic magatzem i, des de fa molts anys, es troba abandonat i fora de la regulació urbanística. En concret està ocupant un espai de carrer on no hi pot haver-hi res construït, sinó que ha de formar part de l’espai reservat al trànsit de persones i vehicles. D’aquesta manera, el consistori ha decidit tirar l’edifici al terra i, així, poder eixamplar el carrer.

L’immoble té una superfície de 320 m 2 i es troba entre els carrers d’Àngel Guimerà i del Doctor Fleming. Els treballs s’iniciaran el 2 de novembre i s’allargaran unes tres setmanes.  El 10 de novembre, de 9  a 17 h, es restringirà el trànsit dels vehicles en aquest tram de carrer , així com l’accés i la sortida de vehicles  als guals permanents del tram indicat, per reservar-los als treballs d’enderroc.

El regidor d’Urbanisme, Isidre Bautista , ha explicat: “ Aquest edifici es troba fora de l’ordenament del Pla General Metropolità, que considera que la superfície de la finca ha de destinar-se al sistema viari bàsic. Així que hem pres aquesta decisió per millorar l’accessibilitat i la mobilitat en aquest tram del carrer, a més que ens permetrà fer altres tasques de manteniment i millora dels serveis ”.

En efecte, un cop s’hagi enderrocat l’immoble el consistori podrà fer obres en aquest tram de carrer. Per una banda, es vol soterrar la xarxa elèctrica i reformar i actualitzar la xarxa de clavegueram. I per l’altra, l’eixamplament del carrer permetrà la construcció d’una vorera i fer més accessible la via pels veïns i veïnes.

Last update 16.10.2020 | 14:09