|
 

El cementiri amplia els horaris i estableix mesures de seguretat per prevenir contagis

Dimecres, 21 d'octubre de 2020 a les 08:59
  • Del 26 d’octubre al 2 de novembre l’equipament obrirà de 9 a 18 h, i hi haurà una porta d’accés i una altra de sortida

Enguany la Diada de Tots Sants, el proper 1 de novembre, estarà marcada per les mesures preventives de la Covid-19. Al ser una data assenyalada del calendari on moltes persones van als cementiris per recordar als seus familiars i amistats, l’equipament vicentí ha pres certes mesures per evitar aglomeracions i que es puguin mantenir les distàncies. Així, el cementiri de Sant Vicenç dels Horts amplia els seus horaris i des del dilluns 26 d’octubre fins el dissabte 2 de novembre obrirà de 9 a 18 h. Com cada any, el 2 de novembre a les 12 h es farà una cerimònia especial a la Capella dels Màrtirs del cementiri.

També s’aplicaran diversos canvis per tal d’assegurar que es mantenen les mesures preventives pel coronavirus. Per exemple, hi haurà una porta d’entrada (porta principal) i una de sortida (parc de Manuel Boga), i es controlarà l’aforament ja que està limitat a 50 persones. Totes les persones hauran de portar mascareta i mantenir les distàncies mínimes, i no es permetran grups de més de 6 persones. Hi haurà gel hdroalcohòlic per rentar-se les mans, i s'intensificarà la neteja dels lavabos (tres cops al dia).

Enguany s’han fet millores a l’equipament, en concret s’ha repintat les façanes exterior i interior, i també s’ha arranjat l’enjardinament. Es demana als veïns i veïnes que les ofrenes florals siguin naturals per a facilitar l’eliminació de residus. També s’aconsella que no es facin servir gerros on l’aigua quedi estancada, per a evitar la proliferació del mosquit tigre.

Per accedir al cementiri en transport públic es pot fer servir les línies SV2 i SV3 del SantviBus, que tenen parada al carrer del Cementiri. Recordeu, però, que el dia 1 de novembre és festiu i no hi ha servei d’autobús. En transport privat, es disposarà d'un espai habilitat al costat de l'accés per a parar breument el vehicle i baixar o recollir visitants. Per altra banda, les persones que vulguin anar a visitar el cementiri comarcal Roques Blanques del Papiol, poden consultar l’accés amb transport públic des del seu lloc web .

Per qualsevol consulta a l’oficina de gestió es pot telefonar al 93 656 44 60, visitar la pàgina www.cementiridesantvicensdelshorts.com o visitar l’oficina de gestió situada al tanatori. L’horari d’atenció també serà especial el 31 d’octubre i l’1 de novembre: de 9 a 13.30 h.

Last update 30.10.2020 | 14:52