|
 

L'Ajuntament avança amb el pla de convivència de Can Ros i el Serral

Dilluns, 2 de novembre de 2020 a les 09:31
  • Es recolliran totes les accions que es desenvoluparan al barri, a partir de les necessitats detectades i els objectius definits en la primera etapa d’elaboració del document

La Junta de Govern ha aprovat l’elaboració de la part final del Pla de convivència 2020-2024 del barri de Can Ros i el Serral. Es tracta de la segona etapa del procés d’elaboració del pla per a concretar en accions el treball fet fins ara. Aquesta fase del procés serà totalment participativa i pretén recollir idees per a donar resposta, de forma comunitària, als problemes detectats però també a les potencialitats que té el barri per a promoure la cohesió social com a motor de la convivència a Can Ros i el Serral. Una empresa especialitzada serà l’encarregada de la dinamització d’aquesta etapa, que contindrà les accions a portar a terme en aquest àmbit durant els propers anys.

La regidora de Participació Ciutadana, Paqui Capellades , ha explicat: “ La gran tasca del grup motor per fer una diagnosi acurada i fer propostes per la millora del barri donarà els seus fruits molt aviat ”. Capellades ha agraït a totes les persones la seva participació en les reunions i activitats fetes durant el darrer any, i ha afegit: “ D’aquest document sorgiran accions concretes i ajustades a la realitat del barri, esperem comptar amb la complicitat de tot el veïnat i de les entitats ”.

Així, la part final del pla recollirà les accions que s’hauran de posar en marxa amb visió comunitària en els propers 4 anys. L’empresa contractada per acompanyar aquesta part final del procés i que serà l’encarregada de la redacció del document definitiu del Pla de convivència, està formada per persones amb competències interculturals i especialistes en dinamització comunitària. Conjuntament amb l’Ajuntament i el grup motor que va sorgir del procés participatiu en què es va decidir la elaboració d’aquest pla, l’empresa vetllarà perquè les activitats que es proposin a la guia siguin les més adequades. L’objectiu és que les activitats generin corresponsabilitat entre els diferents agents socials del barri, i promoure la participació del conjunt del veïnat.

 

Last update 02.11.2020 | 09:34