|
 

L'Ajuntament contractarà quatre persones gràcies a plans d'ocupació

Dimarts, 3 de novembre de 2020 a les 16:25
  • En el marc del programa Treball i Formació, amb coordinació amb el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el consistori facilitarà un contracte temporal i accions de formació a persones aturades del municipi

Una de les accions emmarcades en el Pacte de Ciutat és la promoció de les polítiques actives d’ocupació. Així, l’Ajuntament impulsa una nova edició del programa Treball i Formació, de la mà amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). En concret s’ha obert una convocatòria extraordinària que permetrà al consistori contractar quatre persones que s’han vist greument afectades per la crisi de la Covid-19.

El programa compta amb un finançament de 58.070,28 euros, per la contractació a jornada completa de quatre persones durant nou mesos. S’incorporaran a la plantilla municipal:

• una persona auxiliar administrativa pel departament de Policia;
• una persona auxiliar administrativa per l’àrea de servei a les persones;
• i 2 persones que faran de peons de neteja viària.

Els perfils de les candidatures són persones que van perdre la feina durant el mes de març de 2020 i que, per la seves condicions socioeconòmiques, tenen una especial dificultat per reincorporar-se al mercat laboral.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez , ha afirmat: “ Refermem el compromís del govern en dedicar tots els recursos possibles a ajudar a les persones que més ho necessiten ”. El regidor ha afegit: “ L’acompanyament i el foment de la igualtat d’oportunitats és un dels nostres pilars, i programes com el Treball i Formació el reforcen ”.

El programa, a més de les oportunitats laborals, també aporta accions de formació a les persones que en són beneficiàries. Aquestes accions s’orienten a l’obtenció de recursos bàsics per millorar l’ocupabilitat, com ara l’alfabetització digital, i també accions de formació professionalitzadora pròpies del lloc de feina en que treballaran durant els mesos de duració del programa.

Last update 03.11.2020 | 17:30