|
 

L'Implica't per Sant Josep inicia el nou curs amb noves idees per donar resposta a les necessitats del veïnat

Dimecres, 4 de novembre de 2020 a les 08:33
  • El Pla comunitari treballarà enguany el foment de la cultura i l’art urbà, la història popular i projectes de dinamització per a la gent gran, entre d’altres

Un any més el barri de Sant Josep compta amb una de les iniciatives d’acció comunitària més rellevants de Sant Vicenç dels Horts. Es tracta de l’Implica’t per Sant Josep, on veïnat, entitats, professionals, personal tècnic de l’Ajuntament i d’altres administracions es troben per pensar en com donar resposta a les necessitats de les persones, en un context molt complicat marcat per la Covid-19.

Recentment, s’ha celebrat la primera reunió del curs al Centre Socioeducatiu El Rocio, per consensuar un seguit d'accions i projectes que es volen emprendre enguany. Alguns dels àmbits que es començaran a treballar són: manualitats i fusteria (espai taller), projectes d’ecologia i medi ambient, foment de la cultura i art urbà, feminisme, història popular, i dinamització de la gent gran, entre altres.

La regidora de Participació Ciutadana, Paqui Capellades , ha agraït “ l’empenta i la voluntat de servei públic que tenen les persones integrants de l’Implica’t ”, i ha afirmat: “ Aquest pla és un referent, un exemple fantàstic d’acció comunitària amb el progrés del barri com a principal objectiu. Animem a totes les persones interessades a què hi participin ”.

L'Implica't per Sant Josep és un projecte coordinat per l’Ajuntament i en constant evolució, que va néixer de la suma d'esforços de moltes persones i s’enriqueix de la participació veïnal. Si vols formar part del projecte, pots enviar un correu electrònic a implicat@svh.cat i/o trucar al 696 752 771.

Last update 04.11.2020 | 08:38