|
 

L'Ajuntament inicia un cicle de xerrades i tallers per dinamitzar el teixit econòmic de la ciutat

Dimecres, 11 de novembre de 2020 a les 17:17
  • El 18 de novembre es farà la primera activitat, amb una ponència de l’economista Emilio Duró per donar claus i consells a l’empresariat per sobreeixir en temps de pandèmia

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts continua aportant recursos per donar suport al comerç local, personal autònom i les empreses del municipi, tal i com es va comprometre amb el Pacte per a la Reconstrucció Social i la Reactivació Econòmica. En aquesta ocasió es tracta d’una programació de xerrades i tallers orientades a oferir recursos en diversos àmbits, circumscrits a l’actual context de pandèmia. Hi haurà tallers per a persones desocupades per cuidar la imatge personal, per a empreses per fer passos endavant tecnològicament, sobre gestió professional de les xarxes socials, i com cuidar la imatge del producte o servei.

La primera activitat serà el 18 de novembre, quan hi haurà una xerrada a càrrec d’ Emilio Duró , que és economista i té una llarga trajectòria formant part en els consells d’administració de moltes empreses i fent tasques de consultoria i formació. Duró farà una exposició sobre com les empreses es poden adaptar a l’actual context pandèmic, donant consells i recomanacions amb l’objectiu de motivar al teixit empresarial local. La xerrada serà a les 14 h i es retransmetrà per Youtube.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez , ha explicat: “ Volem donar tot el suport possible a les empreses vicentines i les persones emprenedores. L’objectiu és enfortir l’àmbit econòmic per poder sortir de la crisi reforçats i reforçades ”. El regidor ha afegit: “ El cicle de xerrades i tallers se suma, així, a totes les iniciatives recollides en el Pacte per a la Reconstrucció Social i la Reactivació Econòmica i que ja hem posat en marxa, com la línia extraordinària de subvencions per pal·liar la situació provocada per la Covid-19 ”.

Emilio Duró farà, a més, reunions tancades amb diversos sectors econòmics vicentins. En primer lloc, amb el comerç local, després amb les persones emprenedores i per últim amb l’empresariat del sector de l’automoció.

Last update 26.11.2020 | 16:47