|
 

El Síndic de Greuges atendrà al veïnat de Sant Vicenç dels Horts el dimecres 18 de novembre

Divendres, 13 de novembre de 2020 a les 10:31
  • L’atenció serà telemàtica i qui ho desitgi li podrà traslladar consultes o exposar queixes en relació amb vulneracions dels seus drets per part d’administracions públiques i empreses

El Síndic de Greuges de Catalunya fa periòdicament visites als municipis per facilitar que les persones puguin fer-li arribar les seves inquietuds. El proper dimecres 18 de novembre atendrà la ciutadania de Sant Vicenç dels Horts, però a causa de la Covid-19 les sessions del Síndic seran telemàtiques.

Així, les persones que hi estiguin interessades, caldrà que concertin l’entrevista amb una trucada al telèfon 900 124 124 o mitjançant correu electrònic a l’adreça sindic@sindic.cat . Per la sessió amb el Síndic, des de l'Ajuntament es posarà a disposició de qui ho necessiti un espai al Molí dels Frares amb un ordinador amb connexió a Internet i una persona de suport en cas de que necessiti ajuda per fer la connexió virtual. Només caldrà que la persona que en vulgui fer ús ho comuniqui en el moment de demanar cita amb el síndic.

La regidora de Participació, Paqui Capellades , ha explicat: “ Facilitem que els veïns i veïnes puguin fer valdre els seus drets i traslladar les seves queixes al Síndic, amb una atenció específica per la ciutadania de la nostra ciutat i posant mitjans telemàtics per qui ho necessiti ”.

Aquest servei del Síndic de Greuges de Catalunya s'emmarca en el conveni signat amb l’Ajuntament de Sant Vicenç amb la finalitat de potenciar la defensa dels drets de les persones al municipi. El Síndic té la funció d'atendre les queixes de totes les persones que es troben desemparades davant l'actuació o la manca d'actuació de les administracions. Vetlla pel bon funcionament de l'Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya, com ara els ajuntaments, les diputacions o els consells comarcals. També supervisa les empreses privades que presten serveis d'interès públic, com ara la llum, la telefonia, l'aigua, el gas, el servei postal, etc.

 

Last update 13.11.2020 | 11:01