|
 

El SIAC-SIAE es traslladarà a Can Comamala per millorar l'atenció a les persones i a les empreses

Dilluns, 16 de novembre de 2020 a les 08:35
  • El personal municipal i les persones usuàries gaudiran d’unes instal·lacions més espaioses, accessibles i adaptades a les mesures de seguretat per la Covid-19

A finals de mes el Servei Integral d'Atenció a la Ciutadania (SIAC) i el Servei Integral d'Atenció a les Empreses (SIAE) es traslladen de la Casa de la Vila a Can Comamala. Així, el renovat edifici patrimonial serà l’epicentre de l’atenció a les persones i a les empreses, amb unes instal·lacions molt més adequades perquè els usuaris i usuàries rebin un bon servei.

L’immoble de Can Comamala (carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 113) ha estat objecte d’una renovació a fons, que no només manté la seva fesomia i valor patrimonial, sinó que per dins esdevé un edifici administratiu funcional i preparat pel servei públic. Disposa de més espai per atendre al veïnat i l’empresariat, amb unes instal·lacions accessibles pel conjunt de la ciutadania. L’edifici és molt cèntric i els espais d’atenció estan adaptats a les mesures de prevenció de la Covid-19. A més, hi ha una zona enjardinada just davant de l’immoble, on en cas que hi hagi molta afluència de persones, esdevé una zona d’espera agradable, espaiosa i separada del carrer.

La regidora del SIAC-SIAE, Lidia Vargas , ha celebrat el canvi: “ Fem un pas endavant en la millora de l’atenció a les persones i a les empreses. Era necessari millorar aquests serveis bàsics i oferir a la ciutadania unes instal·lacions adequades i accessibles ”.

Els serveis mantindran el seu horari i vies de contacte. Així, estan operatius de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 16.30 a 18 h, i els divendres de 9 a 14 h. Caldrà demanar cita prèvia, a través del telèfon 900 111 656 o al web municipal . Per tràmits telemàtics, podeu consultar aquesta guia .

Last update 16.11.2020 | 08:59