|
 

L'Ajuntament i el Servei Educatiu Baix Llobregat 6 creen el Mapa de Recursos Socioeducatius, una web amb tots els serveis a l'abast de la comunitat educativa

Divendres, 20 de novembre de 2020 a les 09:54
  • Es pot consultar prop de 100 propostes que ofereixen els centres educatius, les entitats i els equipaments municipals

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i el Servei Educatiu del Baix Llobregat 6 han creat el Mapa de Recursos Socioeducatius del municipi . És un lloc web que recull tots els serveis municipals, equipaments i les entitats socieducatives a disposició d’infants, joves, famílies i professionals. Amb només un clic, es pot accedir a prop de 100 propostes que representen una oportunitat educativa més per als vicentins i les vicentines.

Cada recurs disposa d’una fitxa associada, on hi apareix la seva informació de contacte i una descripció dels serveis que ofereix a la ciutadania. El mapa forma part dels recursos del Pla Educatiu d’Entorn de 0 a 20 anys, i té per objectiu reforçar la concepció de l’educació més enllà de l’escola. És a dir, que l’àmbit educatiu transcendeix l’horari escolar i que hi ha molts serveis i iniciatives socioeducatives al municipi.

La regidora d’Educació, Patricia Higueras , ha agraït la implicació en el projecte dels centres educatius i entitats vicentines, i ha afirmat: “ Tenim la convicció que aquesta eina esdevindrà un referent pedagògic i de personalització de l’aprenentatge per a la resta de municipis. Treballem en xarxa amb tota la comunitat educativa per fer d’aquest àmbit un referent a Sant Vicenç dels Horts i a la comarca ”.

El Mapa de Recursos Socioeducatius està disposat en forma de graella perquè sigui molt visual i s’accedeixi ràpidament a la informació desitjada. A més, té un sistema de filtratge amb què es pot triar quin recurs es vol visualitzar, a través de categories, àmbits i persones destinatàries. Les entitats, els centres i els equipaments municipals que en formen part disposaran d’un vinil acreditatiu perquè siguin identificables per les persones usuàries. Consulteu el mapa aquí

Last update 20.11.2020 | 14:07