|
 

L'Ajuntament i el Parc Agrari col·laboren per a la qualitat i modernització dels espais de cultiu

Dimecres, 25 de novembre de 2020 a les 09:15
  • Ambdues parts signen un conveni de col·laboració per a la millora de les infraestructures i serveis agraris del municipi pel període 2020-2023

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat han signat un nou conveni de col·laboració, amb l’objectiu de desenvolupar i protegir el territori agrari del municipi i, en el marc de les seves competències, fer-hi actuacions de millora de les infraestructures i els serveis.

Durant els propers quatre anys es faran plans anuals d’actuació, que recolliran diversos projectes centrats en aconseguir una major eficiència de les infraestructures i serveis dels espais agraris, la modernització de les explotacions, vetllar pel medi ambient i consolidar el patrimoni natural i cultural del parc.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez , ha afirmat: “ Des del consistori estem impulsant projectes per donar suport i fer créixer el sector agrari, des d’ajudes als productors/es fins a la constitució d’una borsa de terres. La priorització de tasques neix de la feina realitzada al Consell Agrari que tenim constituit a la ciutat ”. El regidor ha afegit: “ Així, aquest conveni suposa un nou element que aprofundeix en aquest compromís i apuntalar la bona relació que tenim amb el Consorci del Parc Agrari ”.

Noves inversions acordades

Del conjunt d’actuacions a realitzar per part del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat i l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts en l’àmbit territorial del Parc Agrari, s’han prioritzat les següents:

- Per part del Consorci del Parc Agrari es durà a terme el manteniment de la Riera de Cervelló, que suposarà una despesa de 18.016,90 euros.
- Per part de l’Ajuntament es durà a terme les següents actuacions:

o Manteniment de camins dins l'àmbit del Parc Agrari (7.860,00)
o Subministrament de la senyalització de les entrades al Parc Agrari (2.535,90 €)
o Col·locació d’aquesta senyalització (577,56 €)
o Adequació dels terrenys agrícoles per a l’Espai Test (7.730,00 €)

 

Last update 25.11.2020 | 09:18