|
 

Nova jornada de donació de sang el 30 de novembre a Can Comamala

Dimecres, 25 de novembre de 2020 a les 09:05
  • Per poder donar s’ha de sol·licitar cita prèvia i s’extremaran les mesures preventives de Covid19

El Banc de Sang i Teixits està realitzant una campanya de captació de persones donants de sang, en un context on hi ha molta demanda perquè les mesures de la Covid-19 han fet baixar les donacions significativament. Així, una unitat tècnica especialitzada s’instal·larà a Sant Vicenç dels Horts el proper dilluns 30 de novembre a Can Comamala.

El procediment per anar a donar sang se centra en oferir la màxima seguretat i rapidesa a les persones que vulguin participar en aquesta campanya. S’ha de fer de la següent manera:

  • Cita prèvia : serà necessari que les persones reservin hora per anar a donar sang i així que no hi hagi aglomeracions a l’espai. L’horari per poder donar serà de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. S’ha de demanar cita prèvia aquí
  • Mesures excepcionals d'higiene : hi haurà un espai perquè les persones donants es rentin bé les mans, es prendrà la temperatura a tothom i el personal mèdic portarà mascareta i guants. Pel que fa al formulari que s’ha d’omplir, es repartiran bolígrafs d’un sol ús, tot i que es demana que es porti el document ja emplenat de casa. Podeu descarregar-vos-el aquí

La regidora de Salut Pública, Maria Peláez , ha animat a tothom a participar-hi i ha explicat: “ És un moment on el sistema sanitari ens demana que els ajudem i la millor manera de retornar-los tot el que estan fent per tots i totes nosaltres és demanar cita prèvia i anar a donar sang ”.

L’espai estarà sempre net i desinfectat, i a l’entrada de l’edifici hi haurà personal del Banc de Sang i Teixits que rebrà a les persones donants i els explicarà les mesures que han de prendre per poder fer la donació.

Last update 25.11.2020 | 09:09