|
 

Diverses intervencions urbanístiques tindran afectacions a la mobilitat durant aquesta setmana

Dimecres, 16 de desembre de 2020 a les 16:49
  • El 17, 18 i 21 de desembre hi haurà obres als carrers d’Anselm Clavé, de Rafael Casanova i de Mossèn Manel Gasset, que obligaran a desviar el trànsit

L’Ajuntament ha tingut coneixement que els propers dies hi haurà diverses intervencions a la via pública i provocaran afectacions a la mobilitat habitual al barri de Vila Vella. El regidor de Mobilitat i Transport Públic, Antolín Jiménez , ha explicat: “ Els serveis municipals han treballat diligentment per garantir la mobilitat de la població, tot i tenir coneixement de les actuacions amb relatiu poc temps d’antelació ”. Les afectacions es produiran entre el 17 i el 21 de desembre.

  • Finalització de les obres de FGC al mur del c. d'Anselm Clavé

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya té previst acabar les obres de reforç del mur del c. d'Anselm Clavé aquesta setmana. Un dels últims treballs que consisteix en la col·locació de les noves baranes sobre els dos ponts del c. de Sant Josep i del c. de Rafael Casanova.

Aquests treballs s'executaran la nit del dijous 17 al divendres 18 de desembre, entre les 23 i les 5 hores. La col·locació de la barana no és una activitat molt sorollosa, però per minimitzar al màxim les molèsties al veïnat, les perforacions dels ancoratges de la barana es farien primer. Un cop fetes les perforacions es faria la col·locació i ajust final de les baranes. Un cop finalitzats el conjunt de treballs, es podrà restablir l'estacionament i la bateria de contenidors temporalment suprimits al c. d'Anselm Clavé.

  • Obres en un habitatge i millora de l'enllumenat al c. de Rafael Casanova

S'ha autoritzat el tall de circulació de vehicles al c. de Rafael Casanova, tram entre el c. de Ramon Poch i la pl. de la Vila, el divendres 18 de desembre, de 10 a 14 h, per descàrrega de material d'obra d'un habitatge particular.

S'aprofitarà també per realitzar tasques de millora en l'enllumenat i així evitar afectar la circulació un altre dia.

El SantviBus (línies SV1, SV2 i SV3) i les línies interurbanes L60, L61, L62 i e20 -sentit Molins de Rei/Barcelona- es veuran afectades i hauran de circular desviades pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi, durant l'afectació.
Les parades afectades són "Pl. de la Vila" i "CAP Vila Vella". S'habilitaran parades provisionals a c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a la ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella.

  • Obres en els habitatges del carrer Nou, 62

L'Ajuntament està realitzant les obres de reforma de dos habitatges al carrer Nou, 62. Serà necessari dur a terme unes proves d'estanqueitat de les finestres de la façana, mitjançant una bastida mòbil. Per aquest motiu, es tallarà la circulació al c. de la Pobla a l'altura de la pl. de Pau Claris. S'habilitarà el doble sentit de circulació el tram del c. de la Pobla, entre el c. de Mossèn Manel Gasset i la pl. de Pau Claris el divendres 18 de desembre, de 10 a 17 h. En cas que els treballs no es puguin finalitzar, es continuarien a partir del dimarts 22 de desembre.

  • Treballs a la xarxa d'aigua al c. de Mossèn Manel Gasset

Es tallarà la circulació de vehicles al c. de Mossèn Manel Gasset, tram entre el c. de Sant Josep i c. de la Pobla, el dilluns 21 de desembre, de 8 a 17 h, per treballs a la xarxa d'aigua.
S'habilitarà temporalment l'accés al c. de la Pobla des del c. de Rafael Casanova, canviant el sentit de circulació el tram comprès entre els carrers de Rafael Casanova i de Mossèn Manel Gasset.

Last update 17.12.2020 | 10:58