|
 

Els Reis Mags d'Orient arribaran a Sant Vicenç dels Horts el 5 de gener!

Dimecres, 23 de desembre de 2020 a les 08:04
  • Del 2 al 5 de gener els infants podran deixar les seves cartes a les bústies reials que s’instal·laran a la plaça de la Vila

Malgrat que ens trobem en una etapa molt complicada per culpa de la pandèmia, els Reis Mags d’Orient no faltaran a la seva cita anual amb tots els infants de la ciutat. El dimarts 5 de gener Ses Majestats seran a Sant Vicenç dels Horts, però no amb la tradicional Cavalcada, sinó que pujaran en tres vehicles motoritzats i faran un recorregut per la ciutat però sense públic pel carrer. Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, es demana a les famílies i als infants que saludin als Reis des de les finestres i els balcons de casa, no a peu de carrer.

Bústies reials a la plaça de la Vila

Abans de que arribin Ses Majestats, del 2 al 5 de gener els nens i nenes de Sant Vicenç dels Horts poden deixar les seves cartes a les bústies reials de la plaça de la Vila. Les bústies han estat confeccionades per la Comissió de la Cavalcada.
A més, pel barri de Vila Vella hi ha instal·lats uns magatzems reials, on s’hi van guardant els regals que Ses Majestats ja tenen a punt per repartir durant la nit més màgica de l’any.

L’alcalde, Miguel Comino , ha assegurat que ja té a punt la clau de la ciutat per lliurar-la a Ses Majestats. “ Els Reis d’Orient ens han confirmat que arribaran a totes les llars de Sant Vicenç dels Horts i faran realitat els somnis dels nens i nenes. Volem agrair la gran tasca de la Comissió de la Cavalcada per tot l’esforç en fer possible l’enviament de les cartes així com l’arribada de Ses Majestats ”.

Fanalet màgic

Per guiar als tres Reis d’Orient, l’Ajuntament anima als nens i nens a què muntin el fanalet màgic que s’ha repartit aquests dies a les escoles i el col·loquin al balcó, terrassa, jardí, pati, finestra... Un cop fabricats, els infants es poden adreçar a les botigues col·laboradores a recollir l’espelma de piles.


Llistat de botigues on recollir les espelmes:

ESCOLA DE TEATRE EL BITXO
C. BARCELONA, 40

FARMÀCIA MARIA TABAR PRATS
C. BARCELONA, 64

SUMA L'AGUSTINET
C. BARCELONA, 8

SECRETS
C. BARCELONA, 84

FERRETERIA LLUÍS TEIXIDÓ
C. DEL RIU, 77

RÀDIO BOLOIX
C. DEL RIU, 80

ESPAI MÀGIC
C. PAU CASANOVAS Y MARCH, 4-6

PERRUQUERIA EULÀLIA
C. SAN JOAN BOSCO, 12

PRÓXIM (CA L'AGUSTINET)
C. VINYALA, 4

SABATES KIDS
C.NADAL, 2

EL CASTELL DE LA MORENETA
C.NOU, 8

CREPEDIEM
CRTA. SANT BOI, 110

BLAU I ROSA
MN. JACINT VERDAGUER, 135

ÓPTICA ANDORRANA
MN. JACINT VERDAGUER, 150

FARMÀCIA LDA. M.C. HERREROS
MN. JACINT VERDAGUER, 232

FLORISTERIA MÒNICA I FERRAN
MN. JACINT VERDAGUER, 49

SERENDIPITY. MAR NUTRICIÓ I SALUT NATURAL
MN. JACINT VERDAGUER, 68

ESTANC DEL BARRI (NÚM.1)
MN. JOSEP DURAN, 1

PAPERS I LLIBRES MARTA
MN. JOSEP DURAN, 12

FISIOMÈDIC
PL. SANT JORDI, 1

FRUITES VILA VELLA
PLAÇA CATALUNYA, 9

Last update 31.12.2020 | 17:21