|
 

El Pla d'Acció Municipal, a debat en el Ple de desembre

Dilluns, 28 de desembre de 2020 a les 11:20
  • La sessió serà telemàtica, tindrà lloc dilluns 28 de desembre a les 19 h, i es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç i al canal de Youtube AjuntamentSVH

El Ple de desembre arribarà carregat de qüestions rellevants pel futur del municipi. Es debatrà el full de ruta de l’equip de govern fins a finals de mandat, el conegut com a Pla d’Acció Municipal. El document recull les bases per a les polítiques públiques que es desenvoluparan fins el 2023, i que estaran marcades pel compliment amb l’agenda 2030 de les Nacions Unides per al desenvolupament sostenible. Les accions s’emmarquen en els 17 objectius dels àmbits econòmic, social i ambiental dels Objectius de Desenvolupament Sostenible .

A més a més, es resoldran les esmenes i aportacions al Pressupost Municipal 2021, i es debatrà la seva aprovació definitiva. Els comptes ascendeixen a 37.841.470 euros, tant en l’estat d’ingressos com en el de despeses, i la seva confecció ha estat marcada per la crisi de la Covid-19. Trobareu més informació dels pressupostos aquí

Per altra banda, el Ple debatrà l’ampliació de l’addenda del Contracte Programa 2016–2019 entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i l’Ajuntament, amb la qual es destinaran més recursos per a la implementació de mesures socials extraordinàries en relació amb l’impacte social de la pandèmia de la Covid-19.

La sessió serà el dilluns 28 de desembre i començarà a les 19 h, i tornarà a ser telemàtica. Es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç i el canal de Youtube de l’Ajuntament .

Altres temes de la sessió

També es votaran i debatran altres temes d’interès al Ple de desembre, com ara:

  • Convenis de seguretat ciutadana : es debatrà l’aprovació de dos convenis amb el departament d’Interior de la Generalitat. Un serà per a l’adhesió de l’Ajuntament a la Xarxa de Radiocomunicacions d’Emergències i Seguretat de Catalunya (RESCAT); i l’altre un marc de col·laboració en matèria de seguretat viària amb el Servei Català de Trànsit.
  • Servei de neteja dels equipaments : el Ple debatrà l’adjudicació d’un nou contracte de serveis de neteja integral de diferents edificis municipals.

Podeu consultar tots els temes del Ple en l ’ordre del dia .

 

Last update 28.12.2020 | 23:16