|
 

Comença la vacunació per la Covid-19 a Sant Vicenç dels Horts

Dimecres, 30 de desembre de 2020 a les 15:53
  • Aquesta tarda s’han posat les primeres dosis a la gent gran de la residència Sophos, i la previsió és que la setmana vinent es vacuni a les persones residents de la Primitiva Barba

Després de molts mesos de pandèmia i patiment, les primeres vacunes contra la Covid-19 han arribat a Sant Vicenç dels Horts. Aquesta tarda un equip sanitari especialitzat ha posat la primera de les dues dosis de la vacuna Pfizer a la gent gran de la residència Sophos. Es preveu que la setmana vinent també es vacuni a les persones residents de la Primitiva Barba.

La regidora de Gent Gran, Mireia Vergés , ha mostrat el seu suport a les residències: “ Feia temps que esperàvem aquestes bones notícies, i donarem tot el suport possible a les residències perquè el procés de vacunació sigui el més àgil possible ”. Vergés ha afegit: “ Malgrat l’arribada de la vacuna, reiterem la crida a la responsabilitat i a què tots i totes seguim les mesures sanitàries per evitar nous contagis ”.

El motiu que primer es vacuni a les persones de la residència Sophos és perquè el Servei d’Epidemiologia de Catalunya ha fet una classificació de les residències en funció dels casos de Covid-19 que s’hi hagin registrat. La Sophos està dins del primer grup, ja que no té cap cas registrat darrerament.

En las properes setmanes arribaran a l’Estat més de 4,5 milions de dosis de la vacuna Pfizer, que cada comunitat autònoma distribuirà segons la primera etapa de l’Estratègia de Vacunació contra la Covid-19. Trobareu més informació aquí

Last update 30.12.2020 | 17:53