|
 

Oberta la convocatòria per ajudes a la rehabilitació d'habitatges de lloguer assequible

Dijous, 4 de febrer de 2021 a les 13:48
  • S’hi poden acollir les persones propietàries que posin el seu immoble a la borsa de mediació municipal

Fins el 25 d’abril està obert el termini de presentació de sol·licituds per optar a les subvencions de rehabilitació i arranjaments en interiors d’habitatges, que han d’estar inclosos en el Programa de la Borsa de mediació municipal de Sant Vicenç dels Horts. S’hi poden acollir les persones propietàries per fer actuacions en habitatges desocupats o llogats, en el marc d’aquest programa.

Aquestes actuacions poden ser des de l’adequació de l’immoble per obtenir les condicions necessàries d’habitabilitat; a la millora de les instal·lacions d’aigua, gas, electricitat i sanejament; o a la millora de l’aïllament tèrmic i/o acústic. Consulteu les bases de la convocatòria .

Les sol·licituds hauran de presentar-se telemàticament juntament amb la documentació necessària mitjançant el web de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts . Per a més informació, podeu contactar amb l’Oficina d’Habitatge mitjançant la bústia de correu habitatge@svh.cat,o bé telefònicament al 936029200 ext. 4389 o 4373. Per ser atesos presencialment cal demanar cita prèvia.

Per fer el tràmit telemàtic les persones sol·licitants necessitaran un certificat digital per identificar-se. Es pot accedir al servei IDCAT mòbil per poder obtenir-lo, trucant al telèfon 93 642 52 44 o a través d’aquest web . Aquest tràmit es pot fer des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil.

Last update 04.02.2021 | 13:51